Забавления


За нас най-важното е гостите ни да останат доволни, да си починат добре и когато си тръгват, да са с убеждението, че ще дойдат пак. Нищо, което е по възможностите ни, не им се отказва. Гостите ни могат да се къпят в двата външни басейна, да ползват шезлонгите. Или да ловят риба – може всеки, независимо дали има риболовен билет, от всеки край на язовира. Ако на гостите не им се риболовства, могат да си поръчат риба в ресторанта – приготвена. Също така може да си направят барбекю. Ако не им се яде риба, могат да ловят, да се снимат с едрите рибоци и да ги пускат в езерото/зарибено с шаран, бял амур и толстолоб/. Ако им е по сърце риболов в течащи води, река Върбица е прекрасна възможност. Могат да обиколят околностите, да видят Дървената джамия на седемте моми в Подкова, Тракийските скални светилища край Бенковски, Скалните костенурки, Водениците в Шумнатица, Природен феномен Крокодила, Крепост Устра, Счупената планина и Вятърния камък. Не е далече и Златоград /около 25 км./. А защо не да прескочат и до Гърция. ГКПП Маказа е на 8 км. след нас. Бяло море е на 40 км. от селището/Фанари/. А първия град след границата /Комотини/ се намира на 20 км. Безплатно е използването на парната баня, сауната, фитнеса и вътрешния басейн намиращи се в хотела. Селището разполага и с площадка за волейбол на пясък, която е осветена и вечерно време и може да си организират турнири по всяко време. Разполагаме и със животински кът. В него може да видите щраус, паун, еленчета, патици, токачки и други видове животни.
За тези които са любители на чевермето разполагаме с уред за печене на който могат да си приготвят агнето, само трябва да си носят дървени въглища.

! Не носим отговорност за загубени, забравени и оставени без надзор вещи, предмети и други. !


louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet