Малки къщи


Ако си представим идеалното място да се отърсим от стреса на трудовите ни делници, това ще е къщичка на брега на тихо езеро, обградено от зеленина, в което се оглежда небето. Полъхът на вятъра носи аромат на билки. Седим на дървената веранда, а във водата проблясват сребърните гръбчета на рибите. Толкова е тихо, че се чува лекият им плясък, а песните на птичките отекват с кристална яснота.

Не ви се вярва, но такова място има. И ни очаква на не повече от половин час път от Кърджали.

Това място е Ваканционно селище „Романтика” край Кирково. Покрай пътя, на полегат склон на брега на язовир „Домище” се кипрят десет малки едноетажни къщички, издържани в стила на типичната архитектура от 19 век – бели стени, обрамчени от тъмно дърво с цветя на первазите на прозорците и с дървени веранди отпред. Във всяка малка къщичка има по две самостоятелни стаи. До всяка къщичка води дървена пътека.Първият ред къщички са на брега на язовира, а верандите им са надвесени над водата, стъпили върху колони. А тези които са на втора линия са обградени в зеленина.

Възможностите на малките къщички на Ваканционно селище „Романтика” са да поберат 40 души, а ако се използват и резервните сгъваеми легла – 15 на брой, възможностите нарастават на 55души. Срещу 40 лева на нощувка гостите получават в малките къщички самостоятелна стая с собствен санитарен възел, отделен вход, стилно обзаведена. Във всяка малка къщичка има по две самостоятелни стаи със собствен санитарен възел и обща веранда отпред. А също гостите могат да ползват безжичен интернет във всяка точка на комплекса. Гостите ни могат да си приготвят гощавка с храна и напитки, донесени от вкъщи на барбекюто зад къщите. Риболова е безплатен за всички гости на комплекса. Каквото се улови може да се изпече на барбекюто. Не е разрешено само да се изнася риба за вкъщи както и да не се ловят малки рибки /зарибителен материал/.

Цена на стаята е 40,00 лв.

Настаняването се извършва след 14:00ч., а освобождаването на стаите е до 11:00ч.

Безплатно е използването на басейна, парната баня, сауната, фитнес залата и риболова за всички гости на Ваканционно селище „Романтика“.

Не се допускат домашни любимци.

! Не носим отговорност за загубени, забравени и оставени без надзор вещи, предмети и други !


louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet