Малки къщи


Ако си представим идеалното място да се отърсим от стреса на трудовите ни делници, това ще е къщичка на брега на тихо езеро, обградено от зеленина, в което се оглежда небето. Полъхът на вятъра носи аромат на билки. Седим на дървената веранда, а във водата проблясват сребърните гръбчета на рибите. Толкова е тихо, че се чува лекият им плясък, а песните на птичките отекват с кристална яснота.

Не ви се вярва, но такова място има. И ни очаква на не повече от половин час път от Кърджали.

Това място е Ваканционно селище „Романтика” край Кирково. Покрай пътя, на полегат склон на брега на язовир „Домище” се кипрят десет малки едноетажни къщички, издържани в стила на типичната архитектура от 19 век – бели стени, обрамчени от тъмно дърво с цветя на первазите на прозорците и с дървени веранди отпред. Във всяка малка къщичка има по две самостоятелни стаи. Първият ред къщички са на брега на язовира, а верандите им са надвесени над водата, стъпили върху колони. А тези които са на втора линия са обградени в зеленина.

Възможностите на малките къщички на Ваканционно селище „Романтика” са да поберат 40 души, а ако се използват и резервните сгъваеми легла – 15 на брой, възможностите нарастават на 55 души. Срещу 70 лева на нощувка гостите получават в малките къщички самостоятелна стая с собствен санитарен възел, отделен вход, стилно обзаведена. Във всяка малка къщичка има по две самостоятелни стаи със собствен санитарен възел и обща веранда отпред. А също гостите могат да ползват безжичен интернет във всяка точка на комплекса. Гостите ни могат да си приготвят гощавка с храна и напитки, донесени от вкъщи на барбекюто зад къщите. Риболова е безплатен за всички гости на комплекса. Каквото се улови може да се изпече на барбекюто. Не е разрешено само да се изнася риба за вкъщи както и да не се ловят малки рибки /зарибителен материал/.

Цена на стаята е 70,00 лв.

Настаняването се извършва след 14:00ч., а освобождаването на стаите е до 11:00ч.

Безплатно е използването на басейна, фитнес залата и риболова за всички гости на Ваканционно селище „Романтика“.

Не се допускат домашни любимци.

! Не носим отговорност за загубени, забравени и оставени без надзор вещи, предмети и други !